top of page
logo.png

Diensten

VOOR ONDERNEMERS

network(1).png

MANAGEMENT

Een functie als onafhankelijk bestuurder in uw bedrijf of een opdracht als freelance interim-manager? We gaan geen uitdagingen uit de weg.

employee.png

CONSULTING

Advies is belangrijk en vaak cruciaal in ondernemerschap. Ga met de juiste kennis van zaken aan de slag!

team.png

COACHING

Wij ondersteunen in het zoeken naar antwoorden op uitdagingen. We helpen met het ontwikkelen van vaardigheden en attitudes.

support.png

MENTORING

In 100% vertrouwen begeleiden we jou als ondernemer. Het vormt een lange-termijn relatie en een wederzijds leerproces.

diagram.png

FINANCE

Financieel management en advies zijn noodzakelijk. Kapitaal is van groot belang, zeker bij ambitieuze ondernemingen.

accounting.png

ACCOUNTING

Boekhouding, fiscale en vennootschapsrechtelijke verplichtingen. Bij wet verplicht, en wij nemen deze taken volledig op ons.

COACHING & MENTORING

Als ondernemer heb je motivatie en inspiratie nodig. Aliast tracht hier een sterke bijdrage aan te leveren: enerzijds via de sociale media door het delen van onschatbare informatie, anderzijds door zij aan zij te staan, een mening te geven en te ondersteunen.

MANAGEMENT &

CONSULTING

Met het juiste advies onder de arm, kan jouw onderneming beter groeien. Als ondernemer ben je niet alwetend en slorpt de business vaak bijna al de aandacht op waardoor andere noodzakelijke facetten niet meer aan bod kunnen komen. Dat kan soms een rem op het ondernemen betekenen.

FINANCE & ACCOUNTING

Kapitaal is het levensbloed van een onderneming. Boekhouding en fiscaliteit zijn een onderdeel van het beheersen van dat levensbloed. Maar er is meer dan dat noodzakelijk: cashflow management, investeringsplannen, kredietwaardigheid, verzekeringen, vermogensopbouw, etc.

bottom of page